- Skär köttet i strimlor. Torka av det med
hushållspapper.
- Värm 1 msk olja i en stekpanna (medelvärme).
- Lägg i köttbitarna och stek dem bruna.
- Lägg över köttet i en gryta. Strö över mjölet. Rör om.
- Skala och skär löken i tärningar.
- Skala och skär moroten i bitar.
- Kärna ur och skölj paprikan. Skär den i strimlor.
|
- Skär ananasringarna i bitar.
- Värm 1 msk olja i stekpannan
(medelvärme)
- Stek grönsakerna och ananasbitarna i ca 5 minuter.
- Lägg över grönsakerna i grytan med köttet.
- Häll ananasspad, vatten, socker, soja, vinäger, tomatpure
och salt i stekpannan. Rör om.
- Häll såsen över kött och grönsaker. Låt koka på svag värme i 10 minuter.
Servera med kokt ris.
|