Beach Volley

Lestijärvi Ski-team on perinteisesti järjestänyt kaikille avoimen beach volley -turnauksen Lestijärven Parannan rannassa. Kesän 2010 turnaus pelataan 17.7.2010. Mukaan otetaan enintään 25 joukkuetta. Turnauksessa on A -sarja, harrastesarja sekä mahdollisesti oma sarja naisjoukkueille. Erityisesti A-sarja on vuosien varrella kehittynyt erittäin kovatasoiseksi. Pelit alkavat kello 9:30 ja joukkueiden tulee olla paikalla kello 9:00. Osallistumismaksu on 20 euroa/joukkue.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Arttu Rentola 045-78813181.
Turnauksissa käytetyt säännöt löytyvät täältä.

Tietoa edellisistä turnauksista

11.7.2009 pelatun turnauksen voitti pari Laukkanen/Pöntinen Pieksämäeltä. Finaalissa he kohtasivat parin Vaittinen (Jyväskylä)/Nenye (Pihtipudas).

30.6.2007 pelatun turnauksen voittivat Niko-Matti Koskela (Lestijärvi) ja Tomi Niemi (Reisjärvi). Finaalissa he kohtasivat Jukka-Pekka Tuikan ja Mikko Sipilän Lestijärveltä.

Lestijärvi Ski-teamin ja Lestijärven Kiiston järjestämä Beach Volley -turnaus pelattiin Parannan rannassa 11.8. Turnaus oli jaettu 2 sarjaan ja varsinkin A-sarja oli kova tasoinen. A-sarjan voiton veivät Santtu Halttunen (Pieksämäeltä) ja Juha Timonen (Joensuusta). He voittivat finaalissa Tomi Niemen (Reisjärvi) ja Timo Vaittisen (Reisjärvi). B-sarjan voitto meni Jyri Niemelle (Reisjärvi) ja Jani-Pekka Jussilalle (Lestijärvi).

Kuvia pelatuista turnauksista löytyy galleria osiosta.
|