SSL-salaus Microsoft Outlook Express 6

Laita sähköposti toimimaan ensin ilman SSL-salausta ja imuroi Kasen CA-certifikaatti. Jotta SSL-salaus toimisi, tarvitset KasenCA certifikaatin jolla kerrot luottavasi Kasen allekirjoittamiin palveluihin.

Imuroi KaseCA.crt tästä

Kun Sähköposti pelaa normaalisti ja KaseCA sertifikaatti on imuroituna koneelle voidaan aloittaa salauksen asentamien.

Valitse OE6:n valikosta ensin Työkalut ja Asetukset... kohta ja aukeavasta ikkunasta valitset Suojaus välilehdenJotta SSL suojaus toimii oikein on KaseCA Sertifikaatti syötettävä koneeseen. Paina seuraavaksi Digitaaliset tunnukset painiketta jolla avaat Sertifikaatit valinta ikkunanValitse Suunniteltu tarkoitus: pudotusvalikosta kohta Suojattu sähköposti ja paina sitten Tuo painiketta jolla käynnistät ohjatun sertifikaatin tuomisen....jatka painamalla seuraava painiketta....jatka painamalla selaa painikettaSelaa paikkaan minne imuroit KaseCA sertifikaatin. Valitse se ja paina Avaa painiketta... ja jatka painamalla Seuraava painiketta... sertifikaatti sijoitetaan sertifikaattisäilöön. Jatka painamalla Seuraava...ja paina Valmis painikettaNyt näet että echelon.kase.fi on määritelty sertifikaatilla luotettavaksi palvelimeksi (kuten pitääkin). Jatka painamalla Sulje painiketta ja sertifikaatin asennus on suoritettu.

Sitten vain määritellään SSL suojaus käyttöön. Valitse OE6:n valikosta ensin Työkalut ja tilit...Valitse haluttu sähköpostitili klikkaamalla sitä hiirellä. Paina ominaisuudet painiketta ja valitse aukeavasta ikkunasta Lisäasetukset välilehti.Laita väkänen kohtaan Tämä palvelin edellyttää SSL-suojausta (porttinumero vaihtuu 995 portiksi) ja paina kerran Käytä painiketta ja kuittaa OK painikkeella.

Onnittelut! Nyt postisi kulkee SSL suojattuna.