Halsuan Metsästysseura
Haulikkoampujat

Etusivu  Kilpailukalenteri  Tuloksia  Ampumarata  Kuvia  Yhteystiedot  HalsMs 

Halsuan Malja -kilpailun säännöt

  1. Kilpailu on joukkuekilpailu, jossa joukkueena voi olla rekisteröity ampumaseura.
  2. Kilpailu käydään kolmihenkisin joukkuein.
  3. Joukkueessa voi olla minkä tahansa sarjan ampujia.
  4. Joukkueen jäseniä ei nimetä etukäteen. Seuran ykkösjoukkueen muodostavat alkukilpailussa kolme parasta tulosta ampuneet ampujat sarjoista välittämättä. Seuran kakkosjoukkueen muodostavat kilpailussa kolme seuraavaksi parasta tulosta ampuneet ampujat sarjoista välittämättä jne. Alkukilpailuna toimii henkilökohtainen kilpailu.
  5. Joukkuekilpailu alkaa henkilökohtaisen kilpailun jälkeen nollasta pudotuspelillä. Pudotuspeleihin valitaan neljä parasta joukkuetta. Pudotuspeliparit muodostavat ensimmäinen ja neljäs joukkue sekä toinen ja kolmas joukkue alkukilpailun perusteella, joka on henkilökohtainen kilpailu.
  6. Pudotuspelien voittajajoukkueet etenevät loppukilpailuun ja häviäjät pronssiotteluun.
  7. Pudotuspelien paremmuus ratkaistaan seuraavasti:
  8. Joukkuetta ei saa muuttaa, eikä manipuloida esimerkiksi siten, että alkukilpailun jälkeen seuran kolmanneksi paras ampuja lähtee kotiin ja tilalle tulisi seuran neljänneksi paras ampuja alkukilpailun perusteella. Tällöin koko ykkösjoukkue hylätään ja seuraa edustavat alkukilpailussa seuran neljänneksi, viidenneksi ja kuudenneksi paras ampuja ja heidän vertailutuloksensa on heidän alkukilpailussa ampumansa tulokset.
  9. Saman seuran sisällä paremmuus ratkaistaan seuraavasti: