Lintu- ja Eräopas Tuomo Puutio.

Päivitetty 9.4.2003... Olet.. bongaus katsoja 9.4.2003 jälkeen.

Opastetut linturetket Lohtajalla ja lähiympäristössä.

Rentoudu ja vapaudu tressitekijöistä. Retkeileminen luonnossa on erinomainen tapa irrottautua arjen paineista. Kokeile Sinäkin, se saattaa antaa uusia ulottuvuuksia elämälle.

Yhteystiedot:

Tuomo Puutio
Kokontie 28
68210 Marinkainen
puh.06-879790
Gsm 0500-662212

posti: tpuutio@hotmail.com
meriajot: Minsu Matkat

 

Lintujen rengastus

Lintujen rengastus on lintututkimuksen kulmakiviä. Pienillä ryhmillä tai yksityisillä henkilöillä on mahdollisuus tutustua lintujen rengastukseen, lähinnä merialueella, kesäkuun 15 pvän ja heinäkuun 15 pvän välisenä aikana, mikäli säät sallivat. Ryhmäkoko enintään 5 henkilöä.

 

Opastetut linturetket

Luonnon herääminen talven unesta ja sen seurauksena muuttolintujen paluu Pohjolaan on sykähdyttävä luonnonnäytelmä, joka ei jää keneltäkään huomaamatta. Jos olet kiinostunut luonnosta ja linnuista, niin lähde opastetulle linturetkelle asiantuntijaoppaan seurassa. Lintujen seuraaminen hyvillä välineillä ja uusien lintulajien oppiminen on hieno kokemus. Ota perheesi tai toverisi mukaan unohtumattomalle linturetkelle.
Ryhmäkoot 4-15 henkilöä tai sopimuksen mukaan. Retket voidaan suunnata asiakkaan toivomuksen mukaan, joko merenrannoille tai erämaaluontoon.

Lintukurssit

Järjestän erilaisia lintukursseja, luentoja ja oppitunteja esim. kouluille ja leirikouluille, metsästysseuroille kansalaiopistoille ja kaikille asiasta kiinostuneille.