Syntyykö maaseudun seuraava startup-tarina viherkatoista, pikkukaupunkien hubeista vai peltodiileistä?

Tule Peloton Innovation Campin loppuhuipentumaan Kaustiselle ja ota selvää.

Kaustisen seutukunta kutsuu sinut tutustumaan maaseudun uuden talouden rakentajiin Kaustiselle torstaina 7.6.

Peloton Innovation Campin päätöspäivän huipentuma tarjoaa aimo annoksen maaseudun startup-pöhinää ja innovatiivista liiketoimintaa. Tilaisuudessa pääset näkemään tiimien loppurutistuksen, seuraamaan äärimmilleen hiotut pitchaukset ideoiden show’ssa ja todistamaan, mikä joukkue vie lopulta Peloton Innovation Campin voiton.


Päivän ohjelma
11.30 Konseptien show: Peloton tiimit pitchaavat konseptinsa
13.30 Omakustanteinen lounas, jonka aikana tuomarit vetäytyvät valitsemaan voittajaa
14.30 Peloton Innovation Campin voittaja julkistetaan
15.00 Leiri päättyy


MIKÄ PELOTON INNOVATION CAMP?
Peloton Innovation Camp (www.peloton.me) kokoaa Kaustiselle yli 50 huippuammattilaista kehittämään kahdeksaa uutta liiketoimintakonseptia 5.-7.6. Peloton Innovation Campilla syntyvät yritykset tuottavat uusia tapoja asua, syödä ja liikkua. Leirillä kehitettävät konseptit etsivät korkkaamattomia tapoja hyödyntää sitä potentiaalia, joka maaseudulla on uudelle liiketoiminnalle. Työstettävät ideat ja joukkueiden ammattilaisjäsenet valittiin yli sadan hakemuksen joukosta.

Campin voittaja on selvillä kesäkuun 7. päivä. Silloin tiedämme syntyykö seuraava suomalainen startup-tarina viherkattojen, energiakorjausten, peltodiilien, ajonjakopalvelun, uuden ajan kasvihuoneen, HUB puistojen, luomuportaalin, vai vertaisoppimisen mahdollisuuksien ympärille. Leirin voittaja pääsee Sitran kehitysohjelmaan ja uralle kohti startup-yritystä.
 

PAIKKA JA AIKA:
Torstai 7.6. klo 11.30-15.00, Kansantaiteenkeskus, Jyväskyläntie 3, 69600 Kaustinen

 
ILMOITTAUTUMISET MA 4.6. MENNESSÄ:
http://bit.ly/KhnYjC


LISÄTIEDOT
Juha Leppänen, 040 700 6585, juha.leppanen@demos.fi
Maria Ritola, 0400 682 881, maria.ritola@demos.fi

Leirin taustalla ovat maa- ja metsätalousministeriö, maaseutuverkostoyksikkö, Sitra, työ- ja elinkeinoministeriö, Innovaatio ja osaaminen -verkosto, Kaustisen seutukunta, Kaustisen kunta, Maa- ja kotitalousnaisten Keskus,  ProAgria, MTK ja KP24. Leirin järjestää Demos Helsinki.

2017 © Kaustisen seutu / KaseNet
Halsua Kaustinen Lestijärvi Perho Toholampi Veteli