Perjantai 19.7.2019
Onnea: Saara, Sari, Salli ja Salla

  

MAAKUNTAVERKKO
 Etusivu
 Miksi valokuitu?
 Monipalveluverkko
 Mitä liittyminen maksaa?
 Tilaussopimus
 Lomakkeita
 Kuitukyselylomake
 Usein kysytyt
 Linkit
 Yhteystiedot
MAAKUNTAVERKKO -hanke

Turvaa tulevaisuuden palvelut kotiisi

Hankkeessa rakennetaan Keski-Pohjanmaan alueelle kyliä ja kuntia yhdistävä palvelualusta. Tavoitteena on saada vuosien 2008-2010 aikana alueelle toteutettua asiakkaille ja palveluntarjoajille avoin alusta.

Kaustisen seutukunta toteuttaa alustaa yhdessä Keskikaista osuuskunnan, Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ja Keski-Pohjanmaan koulutuskuntayhtymän kanssa.

Kaustisen seutukunta toteuttaa ja hallinnoi hanketta omalla alueellaan. Toteutuva verkko laajentaa, täydentää, ja varmistaa alueella jo olevaa valokuituverkkoa. Valmistuva verkko tulee Kaustisen seutukunnan alueella Kaustisen seutukunnan omistukseen.

Maakuntaverkko -projektin kokonaisrahoituksesta 640 000 euroa kohdistuu Kaustisen seutukunnan osioon. Kaustisen seutukunnan kunnat osallistuvat hankkeeseen yhteensä 160 000 euron osuudella.

Maakuntaverkko on sijoitus tulevaisuuteen. Verkko on nopea ja avoin palvelualusta kaikille käytäjille ja palvelun tarjoajille. Riippumatta siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, verkon kapasiteetti vastaa tarpeeseen.

Rakentuva verkko auttaa:
  - Nuoria opiskelussa
  - Aikuisia käyttämään tietoverkkoa hyödykseen työssä sekä mahdollistaa etätyöskentelyn
  - Ikääntyviä ihmisiä asumaan kotonaan turvallisesti ja arvokkaasti
  - Kaikkia pitämään yhteyksiä, niin lähelle kuin kauaksi ja käyttämään mm. Internetin
    yhä lisääntyviä viihde- ja apupalveluita.


2019 © KaseNet